Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar Fetish oldalak képes leírás: Alter - Szex [2. oldal]
részletek »

Magyar Fetish oldalak: Alter - Szex [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: fetish.tlap.hu » Magyar Fetish oldalak
Keresés
Találatok száma - 11 db
Alter-naíva

Alter-naíva

Vannak időszakok, amikor elfogy a szó. Mert nem helyénvaló. Talán különös egy ennyire intim témájú blogban ezt írni: az intimitásomat őrzöm. Az intimitás számomra az otthon szinonímája, és, mint tudjuk, azért vagyunk a világon... Több mint két hónapja próbáljuk újrarendezni fejben magunkat Ziggyvel. Amióta félig együtt élünk. Azaz az első pillanattól. Erről még nem tudok mit írni, túlságosan változóban van minden.

Bdsm sex

Bdsm sex

BDSM negyed, bondage-domina rajongóknak, szado-mazo művelőknek, fetish-latex imádóknak. Gyere, lépj be Erotika város kapuján! Itt a helyed, ha szeretnél boldog lenni, ha szeretnél otthonra lelni. Amit eddig nem reméltél magadnak, itt megtörténik Veled. Örömöt kaphatsz, és örömöt adhatsz. Itt a helyed, ha az örök boldogságot keresed, de itt a helyed akkor is, ha csak lazulásra, némi forróságra, bizsergésre vágysz, és megadnád a testednek, ami jár neki. Ez a város: forró, trendi, szexi - és a Tiéd.

Dominak

Dominak

Oldalunk célja hogy olyan lapot hozzunk létre, ami teljes körűen foglalkozik domina, mistress, fétis, bondage, BDSM, úrnő, lady, szolga (slave), CBT, fenekelés, spanking, arcra ülés, facesitting, lábbal kapcsolatos, footjob, pole torture, lakk, fetish, szerepjáték, lelki megalázás, félelem, fenyítés, lábimádat, cipőimádat, stb témákkal.

Életkép + Fetish

Életkép + Fetish

Nos kezdhetném azzal, hogy rég írtam, de elmondom inkább az okát. Túl sok minden történik velem, főleg szexuális téren, és majd szét pukkadok, hogy kiírhassam magamból a történéseket, és feldolgozhassam a sok élményt ami ért, de képtelen lennék őszintén írni róla...

FÉTIS

FÉTIS

1 bejegyzés a blogban: Latexbe cuppantott nők, összekötözött combok, cipősarkak nyaldosása - ezek ugranak be, ha azt mondjuk fetisizmus, és nem állunk messze a valóságtól. Vannak azonban fétis nélküli fetisiszták és fetisisztának nevezett perverzek is. Tisztázzuk a dolgokat... A szexuális...

Fétis, s/m

Fétis, s/m

Kötve van, de szereti - A nagy viadal - Megalázás - Mindenféle színben - Sexy fetish - Kínozz kicsim! - Leszbi játék - Piros domina - Igen asszonyom - Latex élvezet - ilyen videókat láthat itt az oldalon

Fetisha

Fetisha

Reméljük oldalunkkal egy kis színfoltot csempészhetünk azon emberek mindennapjaiba, akik szeretnének közelebb kerülni a lakk, latex és a bőr ruhák varázslatos világához. A "fetisha.hu" csapata egy szűk baráti kör, amely támogatni kívánja az olyan emberek érdeklődését, akik azon fáradoznak, hogy sikerüljön eloszlatni azt a sok előítéletet, amivel ezt az irányzatot illetik. Rendszeresen frissített tartalommal és folyamatosan megújuló ruhakölteményekkel kivánunk hozzájárulni ahhoz, hogy ezek a viseletek minél szélesebb körben terjedhessenek el a mindennapokban is. A ruhákat a Vivianna Fetish Shop bocsájtotta rendelkezésünkre; minden ruha, illetve kiegészítő megvásárolható. Szeretnénk mindenki figyelmébe ajánlani közösségi portálunkat is, ahol mindenkit szívesen látunk:

Fetishsex

Fetishsex

Fétis rajongók kedvenc portálja A szadomazohizmus (SM, vagy S&) a fájdalom okozta szexuális izgalom. A szadizmus a fájdalom okozása (Sade Márki -ról nevezték el), a mazohizmus pedig a fájdalom elviselése által kiváltott szexuális gyönyör. A szadomazohisták szadista és/vagy mazohista érdeklődésű emberek. A legtöbb szadista mazohista hajlamokkal is rendelkezik és fordítva. Ezért használják együtt a két szót és a rövidítést. Az elnevezés megtévesztő lehet, mivel a szadomazohizmus csak kevés konkrét fizikai fájdalommal jár, esetleg semennyivel sem. Az SM elsősorban egy pszichológiai fétis, amely az azt folytatók számára nagyobb örömet okoz, mint a "normális" (vanilla) szex. Nemcsak a fizikai különbségek miatt, hanem az abban résztvevők (egymáshoz fűződő) viszonyában mutatkozó eltérés miatt is. Az SM alapvetően fantázia a hatalomról, és a hozzá kapcsolódó érzésekről, félelemről, kiszolgáltatottságról, izgalomról és megalázásról. Abban az esetben, mikor a fájdalom is jelen van, a szenvedő fél azzal egyidejűleg szexuális izgalmat is érez vagy az erotikus asszociációk vagy csak önmagában a fájdalom miatt.

Mistress

Mistress

BDSM Modellek jelentkezeset varjuk! Kulfoldon megjeleno filmekhez keresunk szereploket. Ha szereted a kemeny fenekelest, megalazast, pofozast, kopkodest, farokkinzast, kotozeseket, labimadatot, lovas jatekokat jelentkezz nalunk. Csinos fiatal amator lanyokkal.

Hirdetés
Szado-mazo world

Szado-mazo world

Ezt az oldalt azért hoztuk létre, hogy segítse eloszlatni a perverziók többségével, és ezen belül a BDSM-mel, a szado-mazochizmussal kapcsolatos tévhiteket. "Azt szokták mondani a pszichológusok, hogy ami két ember között megengedett, az nem minősül perverziónak, még ha a köznyelv annak is nevezné... Természetesen előfordulnak szokatlan szexuális játékok, de ha a partnert ez nem zavarja, sőt élvezi?? Dr. Pándy Mária szexuálpszichológus" Sokan vannak, akik ilyen jellegű érdeklődésükre rádöbbenve, zavartan keresik a "baj" okát, és állóháborúba kezdenek - önmaguk ellen. Eleve vesztésre ítélve. Hiszen a vágyaink megélése igazi örömöt csak akkor jelent, ha felszabadultan tudjuk átadni magunkat az élménynek. Elfojtásuk pedig örök elégedetlenséget, kiegyensúlyozatlanságot, hiányérzetet hagy maga után. Nem célunk azon oldalak számát szaporítani, ahol képek tömegének nézegetésére van lehetőség, bár itt is lesznek, természetesen. Cseppet sem tartom magam kellően hozzáértőnek ahhoz, hogy átfogó, ugyanakkor részletes, korrekt és precíz ismertetőket szerkesszek az erotika ezer ágáról. Csupán azt szeretném, ha a Ti és a magam gondolatai, élményei segítenének oszlatni, enyhíteni a tévhiteket, előítéleteket, félelmeket.

Szex Channel

Szex Channel

Szex tv - sok ingyen sex tv adó. 1 nagyon igényes oldal, amit csak ajánlani lehet. Itt minden szextv kategória megtalálható! Több fetis-tv -t is találhatsz itt a szex channel oldalon. A lábimádat oldala és paradicsoma, kötözések hazája és fellegvára!

igennem
Tuti menü